KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Çukurhisar İlkokulu

0(344) 282 13 37(.) 05364979627
ÇUKURHİSAR MAHALLESİ/ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
1.Okulun tüm kademelerinde başarılı olmak 2. Çevremize faydalı olmak 3. Öğrencileri hedeflere uygun olarak yetiştirmek 4. Kendini ve çevresini önemseyen bireyler yetiştirmek 5. Okulla ilgili tüm tarafların beğeneceği, ilgiyle takip edebileceği bir ortam oluşturmak
Başarılar
Elde edilen en büyük başarı; 2010 sbs de bir öğrencimiz Anadolu öğretmen lisesini kazandı.
08.30-15.10
kalorifer
Ulaşım
Çevre yoluna uzak olması sebebiyle ulaşım biraz sıkıntılı. Özellikle kış aylarında yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ulaşımda büyük zorluklar yaşanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Sert karasal bir iklime sahip olan köyün çevresi yüksek dağlarla çevrilidir. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Ancak köyün genç nüfusu büyük şehirlerde inşaat işçiliği yaparak geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Göç veren bir yerleşim yeri olduğundan her yıl nüfusu azalmaktadır.
63 km.